Elérkezett az új év - igaz már 10. napja, de csak most jutottam el odáig, hogy virtuális tollat ragadjak és írjak végre egy újabb bejegyzést. Tervek, ötletek, tartalmi muníciók pedig akadnak bőven, csak megfelelő szabadidővel nem rendelkezem hozzá, hogy megfelelő minőségben tudjam ezeket publikálni ide a blogra.

Pedig már idén lesz 20 éve, hogy elkezdtem a blogírással foglalkozni. A kezdetek kezdetén - mondhatni a hőskorban - még a Freeblog-on, azt követően pedig a rendszer sajnálatos hanyatlása miatt áttértem WordPress alapokra. Számos tárhelyszolgáltatót és domaint megélt már ez a blog, megannyi tartalom veszett oda, sőt egy jó ideig abszolút parkolópályára is tettem az egészet, de most újult erővel vetem bele magamat a tartalomgyártásba. Tudom, hogy a valamirevaló content creatorok már YouTube-on és podcastekben nyomulnak, de én már csak ilyen maradi figura vagyok és még hiszek abban, hogy a blog és a blogolás él, sokan előszeretettel fogyasztják még az efféle tartalmakat is. De ez majd idővel kiderül - na meg a statisztikákból.

Újévi fogadalmakat igyekszem kerülni, mert egyérszt számomra az ilyen dolgok túlzottan sablonosak, másrészt pedig általában ezen dolgok rövidúton kudarcba is fulladnak. Mindenesetre azon leszek, hogy minél több írás kerüljön ki ide ebben az évben (is).