Neked is van egy Raspberry Pi-d? Elgondolkodtál már azon, hogyan juthatnál passzív jövedelemhez egy ilyen málna pc-vel? Akkor jó helyen jársz, mutatom hogyan keress pénzt zéró ráfordítással!

EarnApp

A megoldás: az EarnApp. Ez a pénzkereseti forrás nem más, mint az interneted szabad kapacitásának értékesítése. A háttérben futó alkalmazás érzékeli, ha sávszélességedben potenciál szabadul fel és gyakorlatilag a felesleges internet forgalmadat teszed pénzzé.

EarnApp telepítése

Csupán négy egyszerű lépés és máris termeli a Raspberry Pi-d a passzív jövedelmet!

  1. Regisztrálj az EarnApp oldalán.
  2. Raspberry Pi-den futtasd az alábbi terminal parancsot:

jwget -qO- https://brightdata.com/static/earnapp/install.sh > /tmp/earnapp.sh && sudo bash /tmp/earnapp.sh

  1. Az alább megjelenő üzenetet látva fogadd el a felhasználási feltételeket a yes szót begépelve. EarnApp felhasználási feltételek elfogadása
  2. Sikeres telepítést követően az alábbi üzenetet kell kapnod: EarnApp sikeres telepítés
  3. A 4-es pontban látható linket másold ki és nyisd meg a böngésződben, hogy a Raspberry Pi-det beregisztráld az EarnApp eszközeid közé.

Bizonyosodj meg róla, hogy az EarnApp megfelelően fut. Ehhez terminalban add ki az earnapp status parancsot. Amennyiben a Current status: enabled üzenetet látod, akkor rendben fut a program. Ezzel végeztél is, kezdődhet a pénzkeresés a Raspberry Pi-vel!

EarnApp kifizetés beállítása

Az EarnApp kétféle kifizetési lehetőséget kínál: Amazon ajándékkártyára vagy PayPal fiókba. Én ez utóbbit preferálom jobban. A PayPal kifizetés beállításához lépj be az EarnApp fiókodba, kattints a Setup auto-reeem gombra, válaszd a PayPal lehetőséget, majd add meg a PayPal fiókodhoz tartozó e-mail címedet. Az EarnApp 2,5$ összegyűjtése után automatikusan fizet a beállított PayPal számládra.

EarnApp kliensek

Akkor sem kell lemondanod az internetes pénzkereseti lehetőségről, ha nem rendelkezel Raspberry Pi-vel. Az EarnApp számos egyéb platformot is támogat: Mac-et, Linux-ot, Windows-t és Android-ot is.

Jó pénzkeresést!