Utoljára frissítve:

IPRoyal - keress pénzt egyszerűen!

Zsömbi pénzkeresés

Az online passzív bevételszerzés kecsegtető dolog, hiszen ki ne szeretne a semmivel pénzt keresni? Nos az IPRoyal segítségével könnyedén juthatunk passzív jövedelemhez.

Mi is az IPRoyal?

Proxy szervereket lehet bérelni tőlük. Miért is jó ez valakinek? Többek között földrajzi korlátok áthidalására: tesztelni, hogy adott országban milyen gyorsan fog betöltődni a frissen lefejlesztett weboldal, piackutatásra, esetlegesen más streaming tartalmak elérésére.

Így kereshetsz pénzt az IPRoyal-lal

  1. Beregisztrálsz az IPRoyal Pawns oldalán
  2. Letöltöd a kliens programot (MacOS és Windows támogatott)
  3. Telepíted, majd megadod felhasználónevedet és jelszavadat
  4. Aktívan futtatod a háttérben a klienst és kész!

Miért fizet az IPRoyal?

Gyakorlatilag a kihasználatlan internet sávszélességért fizetnek. A manapság átlag több száz megabites internet hozzáférések világában ez egyáltalán nem áldozat, hiszen a felhasználók többsége nem forgalmaz napi több tíz vagy száz gigabyte-nyi adatot.

Veszélyes az IPRoyal?

Nem. Attól, hogy egy kliensprogramot futtatunk és sávszélességet biztosítunk nekik, még nem férnek hozzá a merevlemezünk tartalmához, illetve személyes adatainkhoz és egyéb szenzitív információkhoz. Sőt az adatfolyamunkat sem tudják lehallgatni.

Mennyit fizet az IPRoyal?

1 GByte adatforgalom után 0,2 USD-t fizetnek. A kifizetési minimum 1 USD, tehát elég gyorsan el lehet érni a minimum küszöböt. A kifizetéshez Paypal vagy Payoneer fiók szükséges.

Szóval nincs más hátra, mint regisztrálni az IPRoyal oldalán és máris indulhat a passzív jövedelemszerzés!

IPRoyal Pawns

Hozzászólások