⌨️ Az oldalról

Ez egy személyes weboldal, ahol blogbejegyzéseket, cikkeket és egyéb publikációkat teszek közzé.

Sok máshoz hasonlóan én is a Small Web részének tekintem weboldalamat – személyes, emberközpontú webhelyek gyűjteményét, amelyek távol vannak a „nagy tech” cégek tulajdonától.

Úgy gondolom, hogy minél több tartalom kerül a központosított platformokra, az növeli a web egyenlőtlenségeit és kis számú nagy szervezetnek adja át az információit.

A decentralizáció biztosítja, hogy a web továbbra is legyen mindenkié és lehetővé teszi az információk szabadabb áramlását.

🤫 Személyes adatok védelme

Az oldal nem használ semmilyen speciális cookie-kat, nem követi nyomon a látogatóit. Csupán a Google Analytics-et használja, hogy megértsem honnan érkeznek a látogatók és milyen tartalmat néznek meg a legtöbbször.

🤖 Technológia

Annak érdekében, hogy az oldal minél gyorsabb legyen, a felhasználói élmény ne csorbuljon és a felesleges design csillogás helyett a tartalom kerüljön előtérbe, a weboldal szerkesztéséhez a nyílt forráskódú Hugo-t használom.

Az oldal biztonságáról a Cloudflare gondoskodik.

ℹ️ Egyebek

Az itt található tartalmak az én személyes véleményemet, nézőpontomat tükrözik. Az egyes bejegyzések tartalmának hasonlósága a valósággal csupán a véletlen műve. 😉

💰 Támogatás

Amennyiben Te is szeretnél hozzájárulni az oldal működéséhez, akkor az alábbi linkre kattintva megteheted. Előre is köszönöm! 🙏🏻

✉️ Kapcsolat

Ha bármilyen kérdés felmerült benned az oldal tartalmát olvasva, akkor írj a [email protected] e-mail címre és ne feledkezz meg a titkosításról! A PGP kulcsomat ide kattintva töltheted le.